Plus partner

Plus partner

Foto: Ringkøbing Fjord Turisme

Her finder du oplysninger om Plus Partner medlemsskabet hos Ringkøbing Fjord Turisme. 

Hvad er en udvidet profil på Hvidesande.dk? En udvidet profil består af op til 200 ord og 15 billeder. Man kan tilføje op til 5 produkter på hver profil. Denne bliver brugt både på hjemmeside og interaktive skærme.

Hvad er forskellen på en profil og et produkt? En profil er den overordnede beskrivelse af din virksomhed fx Kabelpark Hvide Sande. Et produkt kan tilføjes som et ekstra tilbud i din virksomhed – her kan det fx være Cafeen ved Kabel Parken.  Basis profiler kan tilføje op til 3 produkter til deres profil, mens pluspartnere kan tilføje op til 5 produkter til deres profil. De ekstra produkter skal være klart differentieret fra din profil og det primære produkt der tilbydes.   

Kan jeg stadig have min folder/brochure stående fremme på turistinformationerne? Ja det kan du – vi omdeler gerne din brochure til turistinformationerne i Bork, Søndervig, Ringkøbing, Skjern, Tarm og Hvide Sande. 

Hvad får jeg ud af en forsideplacering på skærmene? Alle plus partnere vil få en plads i forsiderotationen på skærmene i løbet af året. Der findes lige nu 32 skærme i området. I 2014 har der været mere en 500.000 interaktioner. Hvilket har fremvist over 77.000 lokale virksomheder og events.

Hvad betyder det at jeg får mulighed for deltagelse i netværksgrupper? Få et netværk inden for turismeerhvervet og lær mere om hinandens virksomheder. Turistforeningen faciliterer netværksgrupper med forskellige fokus områder. Der planlægges 4-6 møder årligt – eller efter behov. Netværksgrupperne kunne have fokus på udvikling af pakker, erhvervsturisme, lederudvikling eller noget helt fjerde som gruppen selv kan være med til at definere.

Hvor går studieturene hen? Studieturene vil blive arrangeret efter behov. Det kan være både inden- og uden for Danmarks grænser.

Hvor meget synlighed for jeg på de sociale medier? Alle plus partnere har mulighed for synlighed i mindst 2 opslag på destinationens sociale medier (Facebook og Instagram)