Mini profil

Mini profil

Foto: Ringkøbing Fjord Turisme

Mini profil til Bed and Breakfast og Gallerier. 

Hvad er en mini profil på Hvidesande.dk? Det er et annonceringstilbud målrettet turister. Profilen indeholder tekst på tre sprog - max 35 ord på hvert sprog og max to billeder - et billede af din virksomheden udefra og et indefra. Hvis du ønsker flere billeder på din profil, skal du have et basis medlemskab.

Hvor bliver det fremvist? Med en mini profil får du en sekundær placering på www.hvidesande.dk (med næsten 900.000 årlige besøgende) og på de 37 interaktive skærme (med næsten 100.000 virksomheds fremvisninger om året) under en relevant kategori. Det vil som eksempel sige, at du som B&B kommer med på listen over B&B i den by, hvor du bor.

Hvad mener I med sekundær placering? Vi rangerer visningsrækkefølgen efter medlemsskabet. Rangordenen er Strategisk Partner(50.000kr), Plus Partner(15.000kr), Basis medlem(3000kr) og Mini profil(1800kr).

Kan jeg købe annonce i Ringkøbing Fjord Guiden med min mini profil? Nej du kan ikke købe almindelige annoncer. Det er muligt, at der bliver oprettet et specielt mini profil tilbud, hvis der er interesse for det.

Hvad får du ikke med en mini profil? Du får IKKE medlemskab hos Ringkøbing Fjord Turisme. Det vil sige, at du ikke har stemmeret til generalforsamlingen, du har ikke adgang til kurser, foredrag og workshops, du kan ikke benytte dig af andre værditilbud som eksempelvis mystery-shopping analyser, studieture og meget andet. Hvis du vil benytte de tilbud, skal du have et basismedlemskab.

Kan jeg melde events ind til jer? Som galleri har du mulighed for at få op til 2 events pr. år oprettet på eventkalenderen. Som en ekstra service til B&B’s kan man melde ledige værelser ind til turist@hvidesande.dk.

Hvad med brochure på jeres kontorer? Med en mini profil har du ikke mulighed for at opstille brochure på turistkontorerne.

Hvad med hjælp til min mini profil? Der er meget begrænset support på en mini profil. Det vil sige, at du selv skal sende de 35 ord på tre sprog og du selv skal levere billeder i liggende format. Billeder taget med en smartphone vil i langt de fleste tilfælde være fine.

Hvem kan få en mini-profil? Det kan hobby virksomheder inden for kategorierne gallerier og bed and breakfasts, som har begrænsede åbningstider. Det vil sige at hvis du har et galleri og åbent hver dag så skal du have et basismedlemsskab.