Gå til indhold

Kom med i Destination Vesterhavets Turistguide 2023

Foto: Visit Vesterhavet

Nøjagtig som i 2022 guiden tilbyder vi kun hele og halve annoncesider og maksimalt to sider pr. virksomhed. Vi ser frem til samarbejdet om at skabe denne nyttige guide, der skaber så stor fornøjelse, inspiration og tryghed blandt vores gæster.

En redaktionel annonce ligner en rigtig artikel. Fordelen er, at læseren ikke afkoder annoncen som reklame, men som service og inspiration. De redaktionelle annoncer vil blive placeret så tæt op af den relevante redaktionelle tekst som muligt. 

På den måde vækker guidens redaktionelle artikler en interesse og et behov ved gæsten, som I med jeres redaktionelle annonce derefter kan give svaret på. Samspillet yder samtidig den mest optimale gæsteservice og den bedste profilering af jer. 

Vælger I en redaktionel annonce vil vores grafiske samarbejdspartner hjælpe med opsætning af jeres annonce, samt tekst og billedredigering. Vælger I en traditionel annonce, skal I selv indlevere en færdig annonce.
 
Inflation og forsyningsvanskeligheder betyder prisstigninger på tværs af alt. Det gælder også guiden, hvor vi bliver mødt med store prisstigning på produktionen - særligt det papir guiden trykkes på, har nået svimlende højder.

Vi har lagt 20% oven på 2022 priserne, i håbet om at kunne vende tilbage til normale tilstande næste år. Resten af prisstigningen, der fortsat er ukendt men betragtelig højere end 20%, dækkes af Destination Vesterhavet da vi mener, at guiden er et uundværligt gæsteservice værktøj. Vi håber, at I er lige så villige som vi er, til at investere i at fastholde guiden - og takker på forhånd for jeres forståelse og samarbejde herom. 

Find priserne på annoncerne herunder. 

Priserne er ekskl. moms.
Annoncører, som tegner en annonce i guiden, er automatisk med på det trykte destinationskort.

OBS: Deadline for køb af annonce er senest 9. september 2022.

 

Køb af annonce i guiden 2023

Foto:Visitvesterhavet

Annonce i guiden 2023

Foto:Visitvesterhavet

Køb af annonce i guiden 2023

Foto:Visitvesterhavet

Social Media: