Gå til indhold
Destination Vesterhavet

Google Analytics

Foto: Destination Vesterhavet

30 minutters intro til verdens mest brugte analytics værktøj- det handler om konverteringsrater, landingssider, demografi og meget mere.

Micky Weis deler ud af sin store viden om Google Analytics: Har du styr på din tracking? Hvilke data er de vigtigste? Hvordan kommer du nemmest i gang.
Afvikler: Digital handel m. M
icky Weis

Micky Weis har arbejdet med digital markedsføring, SEO, Facebook og content igennem de sidste 9 år. Han har bl.a. arbejdet med platformen Tattoodo, verdens største online tatoverings-community med over 17 mio. Facebook-følgere. Han har haft fingeren med i et hav af start-ups og mellemstore virksomheder som digital konsulent hos bla. Thornico A/S, smykkekoncernen Hvisk, SlikhaarTV og mange flere. Christian Stadil har kaldt Micky for “…en af de allerdygtigste digitale marketing strateger vi har i Danmark.”

Pris: Gratis
Link:
https://videnscenterportalen.dk/dh/2019/08/23/goodiepack-google-analytics/

 

Google Analytics
Beskrivelse: Google Analytics er et værktøj, der giver uendelige mængder data om din online marketingindsats og dine kunders brugeradfærd, så du ved hvilke parametre du skal rykke på. Men det kræver, at du ved, hvordan du håndterer de store mængder data. I dette webinar giver en af Danmarks mest anerkendte analytics eksperter, Jacob Kildebogaard, dig et grundlæggende indblik i Google analytics, og hvordan du kommer godt i gang og får mest værdi ud af din data.

Webinaret giver dig svar på spørgsmål såsom:

Hvad Google Analytics er
Hvordan du kommer i gang
Hvordan du finder relevant data om dine besøgende
​​​​​​​Sådan får du værdi ud af din data


Afvikler: GoLearn
Pris: Gratis mod tilmelding af GoLearns nyhedsbrev
Link: https://www.golearn.dk/marketing/webinar/tilmeld-analytics-introduktion-webinar/

 

Trin-for-trin analyse af din hjemmeside
Beskrivelse: Vil du i gang med Google Analytics, så har Micky Weis lavet en trin-for-trin guide, der hjælper dig til at finde de vigtigste tal på en hjemmeside.

Afvikler: Micky Weis

Link til trin-for-trin guide (artikel): https://www.mickyweis.com/big-data-webanalyse/

Social Media: