Basis medlem

Basis medlem

Foto: Ringkøbing Fjord Turisme

Her finder du oplysninger om basismedlemsskab hos Ringkøbing Fjord Turisme. 

Har jeg stemmeret som basis medlem? Ja du har en stemme til generalforsamlingen – præcis som plus partner og strategisk partner.

Hvad er forskellen på en profil og et produkt? En profil er den overordnede beskrivelse af din virksomhed fx Kabelpark Hvide Sande. Et produkt kan tilføjes som et ekstra tilbud i din virksomhed – her kan det fx være Cafeen ved Kabel Parken.  Basis profiler kan tilføje op til 3 produkter til deres profil, mens pluspartnere kan tilføje op til 5 produkter til deres profil. De ekstra produkter skal være klart differentieret fra din profil og det primære produkt der tilbydes.   

Hvad er en basis profil på Hvidesande.dk? En basis profil består af max. 75 ord og 3 billeder. Man kan tilføje op til 3 produkter på hver profil. Denne bliver brugt både på hjemmeside og på de interaktive skærme

Kan jeg købe en annonce i Ringkøbing Fjord Guiden? Ja, som basis medlem har du mulighed for at købe annonce i Ringkøbing Fjord Guiden

Kan jeg stadig have min folder/brochure stående fremme på turistinformationerne? Ja det kan du – vi omdeler gerne din brochure til turistinformationerne i Bork, Søndervig, Ringkøbing, Skjern, Tarm og Hvide Sande.