Gå til indhold
AnkerPartner_top

ANKERPARTNER

Foto: Visit Vesterhavet

Et Ankerpartnerskab er udviklet med øje for behovene hos destinationens store, ambitiøse og innovative aktører.

ANKERPARTNER

Pris: 25.000 kroner/årligt

Et Ankerpartnerskab er udviklet med øje for behovene hos destinationens store, ambitiøse og innovative aktører.

Dette er partnerskabet for dig der ønsker at gøre indflydelse gældende. Det kommer bl.a. til udtryk i form af flere strategiske samarbejdsmuligheder, herunder en plads i destinationssamarbejdets advisoryboard, der inkluderer politisk interessevaretagelse, involvering i høringssvar og mulighed for datasamarbejde.
Ankerpartnerskabet giver en plads i det faglige marketingnetværk, hvor marketingstrategier, kampagner og årshjul drøftes, ligesom du får mulighed for at træde ind i den internationale markedsføring.
Endeligt inviteres du til at deltage på studieture, hvortil udgifterne kan være helt eller delvist dækket af partnerskabet.

Du skal være basismedlem af foreningen for at kunne være partner.

ANKERPARTNERE FÅR

 • Din virksomhed får sin egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af din virksomhed, komplet med flere billeder, video og kontaktoplysninger, inklusiv et direkte link til din hjemmeside. Indholdet bestemmer I, og I kan løbende opdatere jeres profil.
   
 • På visitvesterhavet.dk opnår du en fremtrædende eksponering, idet jeres profil kobles til flere relevante tematiske sider og artikler, ligesom I vil blive prioriteret i listevisninger, så jeres produkter og services vises hurtigere til sidens besøgende.
   
 • Din virksomhed får sin egen profilside på vores digitale Vestkyst oplevelses wayfinding platform (aktuelt APPén VESTKYSTEN), hvor brugerne kan finde dig ud fra geografisk nærhed og på søgninger som fritekst eller via kategorier.
   
 • Du får mulighed for selv at oprette aktiviteter til begivenhedskalenderen og vores digitale platforme (Aktuelt website, digitale skærme og APP).
   
 • I det omfang destinationsselskabet udgiver en trykt publikation over begivenheder, så kan I gratis få optaget op til 6 begivenheder pr. mdr. heri. Aktuelt udgives ”Ta på tur” folderen to gange årligt, hvor I ud over begivenhederne også tilbydes en gratis annonce.
   
 • Sidst men ikke mindst, så får du din brochure på vores turistkontorer. 
  Når du leverer brochurerne centralt til os, sørger vi for at bringe dem med ud til turistkontorerne og sætte dem på hylderne. 

   
 • Adgang til internationalt markedsføringssamarbejde.
   
 • Adgang til at indgå i pressesamarbejde.
   

Samlet pris pr. år 25.800 DKK inkl. basismedlemskab.

 

Medlemskab og Partnerskab

Ved bestilling af Sømærke, Vesterhav samt Anker partnerskab tillægges prisen på DKK 800,- for basismedlemskab af Destination Vesterhavet. Alle priser er excl. moms. Marker i boksen henover teksten hvilket medlemskab/partnerskab du ønsker. 

KONTAKT OS NU

Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer,
så I straks får adgang til alle fordelene og mulighederne.

Holger Lyst

Partnerskabs manager & webkoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Rasmus Sømod

Partnerskabschef

rasmus@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 51212992

Social Media: